Michelle Obama en Jill Biden steunen families van militairen

First Lady Michelle Obama and Dr. Jill Biden launch Joining Forces — a comprehensive national initiative to mobilize all sectors of society to give our service members and their families the opportunities and support they have earned. Hear from the First Lady and Dr. Biden, meet some of America’s military families and watch the First Lady and Dr. Biden surprise a meeting with military families, veterans and volunteers. Visit http://www.joiningforces.govto learn more about military families and to find opportunities to support military families in their own communities.

The First Lady: “When we talk about service to our country, when we talk about all that sacrifice for a cause, when we talk about patriotism and courage and resilience, we’re not just talking about our troops and our veterans. We’re talking about military kids, who play their own very unique role in keeping our country safe and preserving the freedoms that we all hold dear.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Jill Biden, Michelle Obama/First Lady, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.