Bristol Palin: “Mam heeft beslissing al genomen”

Bristol Palin zei afgelopen week dat haar moeder, voormalig gouverneur van Alaska, Sarah Palin, al weet of ze mee doet aan de Republikeinse race om de presidentiële nominatie in 2012. Maar Bristol zei niet wat de beslissing was. “She definitely knows”, aldus Bristol tegenover Fox News. “We’ve talked about it before. Some things just need to stay in the family.”

Sarah Palin was afgelopen week in Pella, Iowa, voor de première van haar documentaire/film “Undefeated” en dit kwam samen met een bezoek van president Obama aan Davenport, Iowa, waar hij in een Alcoa fabriek sprak over banen kansen.

Het bezoek van Palin aan de eerste caucus staat zorgt weer voor speculatie over haar presidentiële ambities. Bristol, die haar boek “Not Afraid of Life, My Journal So Far” aan het promoten is heeft veelvuldig gesproken over haar moeders ambities. De 20-jarige dochter zei deze week opnieuw dat ze wil dat haar moeder mee doet aan de presidentiële race. “I feel like even if we are out in our cabin in the middle of the boonies we are still going to be talked about so we might as well be doing something good”, aldus Palin.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Bristol Palin, Iowa, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Sarah Palin en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.