Medewerkers Cain stappen op

Gaat zakenman Herman Cain Newt Gingrich achterna? De directeur van Herman Cain’s campagne, de enige die actief is in New Hampshire en regionale campagne directeur stapten afgelopen week allebei op. Na dat Newt Gingrich al medewerkers van zijn campagne zag vertrekken heeft nu ook Cain medewerkers die er mee stoppen.

Matt Murphy is de voormalige directeur verantwoordelijk voor de staat New Hampshire en Jim Zeiler is de voormalige regionale directeur. Maar het aftreden van de beide directeuren doet de vraag rijzen hoe solide het campagneteam van Cain is.

Ellen Carmichael, een woordvoerster van Cain, bevestigde tegenover CNN dat het verhaal voor het eerst werd gemeld door de New Hampshire Union Leader. Maar Carmichael ontkende dat dit een probleem voor de campagne is. “We have hired a new New Hampshire director already, who we will announce in the coming days”, aldus Carmichael.

Gevraagd waarom Murphy aftrad, zei Carmichael: “I’m not sure. I mean, it was very amicable, we still correspond with him.” Ze zei dat Murphy een andere kans kreeg bij een andere organisatie. Carmichael wist niet waarom Zeiler de campagne heeft verlaten. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Herman Cain, New Hampshire, Newt Gingrich, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.