Obama vermoord?

Het Twitteraccount van de Amerikaanse nieuwszender Fox News meldde afgelopen week de dood van president Obama. Het account bleek gehackt te zijn door een groep genaamd Scriptkiddies, zo meldt Villamedia. Volgens de verzonnen berichten over de pagina van Fox News Politics zou Obama door twee schoten om het leven zijn gekomen, aldus Villamedia. Obama was “shot twice at a Ross’ restaurant in Iowa while campaigning. RIP Obama, best regards to the Obama family”, zo was via een tweet op @FoxNewsPolitics te lezen. De Secret Service heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.