Zelfmoord

De regering Obama maakte afgelopen week bekend dat het een begin zal maken met het versturen van condoleance brieven naar familieleden van Amerikaanse militairen die zelfmoord hebben gepleegd, aldus een verklaring van het Witte Huis. Tot nu toe verstuurde het Witte Huis alleen condoleance brieven naar familieleden van soldaten die omkwamen tijdens missies, maar zelfmoord (vaak het gevolg van psychische problemen en traumatische ervaringen waar militairen mee kampen na een missie) werd niet geaccepteerd.

“This issue is emotional, painful, and complicated”, aldus president Barack Obama in een verklaring. “But these Americans served our nation bravely…we need to do everything in our power to honor their service, and to help them stay strong for themselves, for their families and for our nation.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.