Gewist

De Democratische partij, de DNC, heeft een verzoek ingediend om de e-mails te mogen inzien die Mitt Romney heeft verstuurd en ontvangen toen hij gouverneur van Massachusetts was.

In het verzoek staat dat het specifiek om e-mails gaat waar woorden in staan die de Democraten kunnen gebruiken om woorden als “delete e-mails”, “flip-flop”, “change position”, “raise taxes and fees”, “move to the right”, en “ranked 47th in job creation”, op Romney te plakken om hem zo af te schilderen als een onbetrouwbare kandidaat en zo een slecht imago rondom Romney te creëren.

Het verzoek komt een dag nadat de krant de Boston Globe op de voorpagina een artikel plaatste dat werknemers de harddisk van alle computers zouden hebben gewist en alle e-mails zouden hebben vernietigd toen ze voor Romney werkte vlak nadat ze in 2006 stopte met hun werkzaamheden. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Massachusetts, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.