Perry blundert weer

De Republikeinse presidentiële kandidaat en gouverneur van Texas, Rick Perry, blunderde afgelopen week weer.

Perry sprak met de Des Moines Register en ging tekeer tegen president Obama en beschuldigde hem van het benoemen van “activist judges” voor het hooggerechtshof. Maar Perry struikelde over de naam van rechter Sonya Sotomayor. Op een ander moment blunderde Perry over het aantal rechters van het hooggerechtshof.

“When you see his appointment of two, from my perspective, inarguably activist judges, whether it was…”, aldus Perry die niet op de naam van Sotomayor kon komen. En toen dit te lang duurde zei hij: “Montemayor.” Daarnaast denkt Perry dat het hooggerechtshof 8 rechters heeft in plaats van negen.

Het is de zoveelste blunder van de gouverneur van Texas, waarmee zijn kansen slinken en men kan hem eigenlijk niet meer serieus nemen. Als hij niet eens weet hoeveel rechters het belangrijkste gerechtshof van de VS heeft, gewoon algemene basiskennis, dan heeft men niet de kwaliteiten om de VS te leiden. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Iowa, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Perry, Texas en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.