Uitgelicht

  • De Republikeinse presidentiële kandidaat Rick Santorum zegt dat Mitt Romney “unqualified” en “dead wrong” is op het gebied van de gezondheidszorg, oftewel ‘Obamacare.’ Lees meer hier.
  • Michele Bachmann zegt, ondanks dat ze snel met haar campagne stopte, dat ze de “perfect candidate” was voor de Republikeinse presidentiële nominatie. “I was. I was the perfect candidate”, aldus Bachmann. Lees meer hier.
  • Het campagneteam van president Obama, ondanks dat het fel tegen de zogenoemde Political Action Committees (PAC’s ) is, nu geld gaat inzamelen voor Priorities USA Action, een PAC dat de president steunt. Lees meer hier.
  • Een rechtbank in Californië heeft in hoger beroep beslist dat het verbod op het homohuwelijk, de zogenoemde Proposition 8, ongrondwettig is en homo’s discrimineert. Lees meer hier.
  • Ron Paul won niet in Minnesota, Colorado en Missouri, maar gaat door met zijn campagne en zegt dat hij gedelegeerden gaat winnen. “Well we’re gonna win some delegates, whether we come in one or two or three, I don’t know exactly that”, aldus Paul. Lees meer hier.
  • Senator John McCain, die Mitt Romney steunt, zegt dat het verlies van de voormalige gouverneur van Massachusetts in Minnesota, Colorado en Missouri komt door de lage opkomst. I think this really was very small numbers of people that turned out and I respect their views, but I don’t believe they are representative of the broad majority of Republican voters”, aldus McCain. Lees meer hier.
  • Newt Gingrich richt zich met zijn campagne op Super Tuesday (6 maart) om dan een goede uitslag te halen. Lees meer hier.
  • Mitt Romney belooft dat hij agressiever campagne zal gaan voeren tegen Rick Santorum. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in John McCain, Michele Bachmann, Minnesota, Mitt Romney, Newt Gingrich, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Santorum, Ron Paul en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.