Fox kandidaten

Vijf grote namen binnen de Republikeinse partij hebben twee dingen met elkaar gemeen. Ze denken er allemaal over om een poging te wagen om president te worden en ze werken voor en worden allemaal betaald door Fox News.

Voormalig gouverneur van Alaska, Sarah Palin, voormalig senator van Pennsylvania Rick Santorum en voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Newt Gingrich, fungeren als commentator bij Fox News. Voormalig gouverneur van Arkansas, Mike Huckabee, heeft een weekend show bij de zender. Na dat afgelopen week bekend werd dat voormalig Amerikaans ambassadeur bij de VN, John Bolton, “is considering a run” kan hij toegevoegd worden aan de lijst van kandidaten die voor Fox News werken.

Geen van de eventuele kandidaten heeft officieel bekend gemaakt of hij of zij daadwerkelijk een poging gaat wagen, maar in de media gonst het van de geruchten en ze kunnen de zender gebruiken voor exposure.

Media criticus Howard Kurtz, die bureaudirecteur is voor de online krant “The Daily Beast” en de presentator is van het programma “Reliable Sources” op CNN zegt dat de exposure op Fox voor de kandidaten de kans geeft om vragen te beantwoorden waar “the risks are low and the payoff could be quite high.” “For a Republican presidential candidate – even someone just thinking about running – a Fox platform is gold”, aldus Kurtz in een email. “Fox News is the go-to channel for most GOP primary voters, and being a host or frequent guest is a terrific platform in a friendly environment”, aldus Kurtz. Ze zullen vast genoeg spreektijd kijken bij de zender die fungeert als de propagandazender van de Republikeinse partij.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.