Einde oorlog Afghanistan

President Obama addresses the nation from Afghanistan after signing a historic agreement between the United States and Afghanistan that defines a new kind of relationship between our countries – a future in which Afghans are responsible for the security of their nation, we build an equal partnership between two sovereign states, and a future in which the war ends, and a new chapter begins.

President Obama and President Hamid Karzai of Afghanistan sign the Strategic Partnership Agreement that marks the beginning of the end of the war in Afghanistan and a commitment to continuing strategic cooperation between the two countries.

President Obama speaks to troops during an unannounced trip to Afghanistan where he signed a strategic partnership agreement with President Hamid Karzai that marks the beginning of the end of the war there.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Afghanistan, Defensie, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.