Uitgelicht

  • Mitt Romney gaf afgelopen week een toespraak over buitenlands beleid. Romney zei onder andere dat hoop geen strategie is.

Opmerking: Dit spotje is afkomstig van de website BarackObama.com

  • De Amerikaanse televisiezender NBC heeft het campagneteam van president Obama gevraagd niet de beelden te gebruiken van hun netwerk in een reclamespotje, zo meldt Villamedia. Eerder al kwam er beeld van NBC voorbij in een reclame van concurrent Mitt Romney. De zender zegt geen toestemming te geven voor het gebruik van de beelden voor dergelijke doeleinden, aldus Villamedia. Lees meer hier.
  • David Siegel, de directeur van een bedrijf dat luxe resorts in onder andere Florida bouwt, is geen fan van president Obama. Hij heeft aangegeven dat als zijn werknemers op Obama stemmen ze worden ontslagen. Lees meer hier.
  • De campagne van Obama gebruikt in een spotje opnieuw de controversiële “47 procent” opmerkingen van Mitt Romney.

Opmerking: Dit spotje is afkomstig van de website BarackObama.com

  • President Obama kreeg veel kritiek na het eerste presidentiële debat met Mitt Romney, maar Obama gaf afgelopen week aan dat hij in het debat te beleefd was. “I think it’s fair to say I was just too polite, because, you know, it’s hard to sometimes just keep on saying and what you’re saying isn’t true. It gets repetitive”, aldus Obama. Lees meer hier.

  • In de voorbereiding op het debat met Joe Biden heeft Paul Ryan geen advies ingewonnen bij Sarah Palin die in 2008 debatteerde met Biden. “You know I haven’t”, aldus Ryan. “I don’t really know her. I only met her once and that was about two years ago.” Lees meer hier.
  • Mitt Romney blijft onduidelijk over zijn standpunt ten aanzien van abortus. Romney zei afgelopen week wel dat hij “immediately to de-fund Planned Parenthood.” Lees meer hier.
  • President Obama gaf in een interview aan dat het eerste debat met Mitt Romney voor hem “a bad night” was. “Gov. Romney had a good night”, aldus Obama in een interview tegenover ABC News. “I had a bad night”, aldus de president. Lees meer hier.
  • Denkt de senator van Kentucky, Rand Paul, de zoon van Ron Paul, er over om mee te doen aan de presidentsverkiezingen van 2016? Paul kreeg de vraag van CNN nu hij een nieuw Super PAC, “Rand PAC”, heeft opgericht. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Joe Biden/Vice-president, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Paul Ryan, Sarah Palin en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.