Hillary TV

Het lijkt er op dat de Republikeinse partij niets beter te doen heeft. In plaats het te hebben over Obamacare of immigratiehervorming of om nieuwe zieltjes voor de partij te winnen maakt de Republican National Committee (RNC) zich druk om het feit dat de televisiestations CNN en NBC respectievelijk een documentaire en een miniserie gaan maken over Hillary Clinton.

hillary-clinton-abaDe RNC nam afgelopen week namelijk een resolutie aan dat men niet zal deelnemen aan voorverkiezingsdebatten in 2016 als CNN en NBC de programma’s gaan maken en gaan uitzenden. De RNC is van mening dat de zenders Clinton actief promoten en zal daarom de medewerking opzeggen.

CNN werkt aan een documentaire die in 2014 te zien zal zijn. NBC werkt aan een drama miniserie over Clinton, die als ze besluit mee te doen aan de presidentsverkiezingen in 2016, zeker de Democratische frontrunner zal zijn.

“For the first time our party rules allow us to take action on these debates. So it is time that we do what’s right for our party and our candidates. And by the way, it is the right thing to do for our voters”, aldus de voorzitter van de RNC, Reince Priebus, in toelichting op het besluit.

Het is eigenlijk zielig dat de Republikeinse partij zich hier druk om maakt. Als dit de RNC echt bezig houdt zal het nog moeilijk worden om weer door de kiezer serieus te worden genomen. De gemiddelde kiezer maakt het niet uit of er een documentaire over Clinton komt of niet. De gemiddelde Republikein zal de documentaire waarschijnlijk niet bekijken.

Voor een partij in crisis en die op zoek is naar een nieuwe koers is dit wel het laatste waar de RNC zich bezig mee moet houden. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.