Kort Nieuws

Tegen de middenklasse

De Democratische Senator van Massachusetts. Elizabeth Warren, die al heeft aangegeven dat ze niet mee doet aan de presidentsverkiezingen in 2016, zei afgelopen week dat de middenklasse in Amerika last heeft van een system “that’s rigged” en dat mensen die de macht hebben in geld (lees: Wall Street) en in de politiek bevoordeeld worden. Het iets wat Warren als voormalige advocaat al predikte voor ze op het nationale politieke toneel verscheen. Het is ook het gerecht dat ze opdient in haar boek “A Fighting Chance” dat afgelopen week verscheen. Lees meer hier.

Michelle Obama verrast

De kinderen van de medewerkers die in het Witte Huis werken waren uitgenodigd voor de jaarlijkse Take Our Daughters and Sons to Work Day, waar ouders hun kinderen meenemen naar hun werk. First Lady Michelle Obama ontving de kinderen en ze mochten vragen stellen. De meeste kinderen vroegen Obama wat haar favoriete drinken en eten is, maar één meisje greep de gelegenheid aan om haar werkloze vader te helpen,“My dad’s been out of a job for three years and I wanted to give you his resume”, aldus het meisje en overhandigde Michelle Obama een papiertje. Obama was enigszins verrast en gaf het meisje een knuffel en fluisterde haar iets toe wat niet te horen was. Lees meer hier.

Libertijnse Republikeinse partij?

De Republikeinse senator Rand Paul hoopt de Republikeinse partij te beïnvloeden met wat libertijnse denkbeelden, maar zei dat hij de Republikeinse presidentiele kandidaat in 2016 zal steunen ook al is hij het misschien niet met hem eens. “I think a libertarian twist or a libertarian influence in the Republican Party is good, but I’ve pretty much just stayed with the party and plan on doing so”, aldus Paul. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Michelle Obama/First Lady, Nieuws/Amerika/VS, Rand Paul en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.