Kort Nieuws

Oorlog Irak was goed

Voormalig vice-president Dick Cheney verdedigde de beslissing van de regering Bush om Irak binnen te vallen. Tja, wat kan Cheney anders zeggen? Het was grotendeels zijn idee. “I believed in it then. I look back on it now – it was absolutely the right thing to do.” Een paar minuten na dat de Cheney’s (Dick Cheney was daar met zijn vrouw Lynne en dochter Liz) spraken tijdens een evenement van Politico waren er demonstranten die Dick Cheney een “war criminal” noemde en hielden borden omhoog waarop stond “Arrest Cheney.” De vrouw van Cheney maakte er een grap van en zei: “I wondered why the line (to the event) was so long.” Lees meer hier.

Hillary moet zich zorgen maken

Moet Hillary Clinton zich zorgen maken als Elizabeth Warren zich kandidaat stelt voor de Democratische presidentiële nominatie in 2016? Afgevaardigde van Minnesota, Michele Bachmann, denkt van wel. Bachmann die zelf in 2012 mee deed om de Republikeinse nominatie te winnen, maar na de eerste voorverkiezing al stopte, antwoordde op een vraag of Warren iemand is die Republikeinse kiezers voor zich kan winnen bij de presidentsverkiezingen. Lees meer hier.

Immigratie crisis met Centraal Amerikaanse landen

Het Witte Huis maakte afgelopen week bekend dat de leiders van drie landen in Centraal Amerika een bijeenkomst met president Obama zullen hebben om te spreken over de immigratie crisis aan de Amerikaans-Mexicaanse grens. Obama zal spreken met de president van Guatemala, Otto Perez Molina, de president van Honduras, Juan Orlando Hernandez en de president van El Salvador, Salvador Sanchez Ceren of El Salvador. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Dick Cheney, Hillary Clinton, Immigratie, Irak, Michele Bachmann, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.