Ready for Warren

Liberale mensen verzamelde zich afgelopen week in Detroit voor een grote progressieve Netroots Nation conferentie, waar een grassroots groep aan kondigde veel geld op willen halen om Democratische kandidaten te helpen op weg naar de tussentijdse verkiezingen.

De Progressive Change Campaign Committee zei week afgelopen dat het meer dan 1 miljoen dollar heeft opgehaald. De groep is een groot aanhanger van senator van Massachusetts, Elizabeth Warren, die, naast andere liberale iconen, sprak op de Netroots Nation conferentie

Elizabeth Warren kreeg een staande ovatie en het publiek riep “run Liz run” toen Warren het podium op kwam. Hoewel de senator van Massachusetts meerdere malen heeft aangegeven dat ze niet mee doet aan de presidentsverkiezingen in 2016 is er al wel een groep getiteld: “ReadyforWarren” die van zich liet horen en al een Facebook pagina heeft opgericht die al bijna 15.000 vind-ik-leuks heeft. Tijdens haar toesprak op de jaarlijkse Netroots Nation conferentie onthulde aanhangers van Warren een banner met de tekst “Run Liz Run.”

Warren is een progressieve en liberale senator uit de staat Massachusetts, een staat die bekend staat als liberaal. Mocht Warren mee doen dan kan ze tegenover Hillary Clinton komen te staan. Twee vrouwen die mee doen om de Democratische nominatie te winnen zou een unicum zijn. Of Warren ook een kans heeft betwijfel ik. Ze is liberaal en het zal moeilijk zijn om ook de gematigde en conservatieve Democraten voor zich te winnen. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Massachusetts, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.