Kort Nieuws

Perry: “Ik weet niet waar de beschuldigingen over gaan”

De gouverneur van Texas. Rick Perry, waar men vanuit gaat dat hij in 2016 mee doet aan de presidentverkiezingen, heeft een probleem. Perry is in staat van beschuldiging gesteld omdat hij als gouverneur zijn macht zou hebben misbruikt tijdens het vetoën van een wet. Maar Perry is zich van geen kwaad bewust en weet niet eens wat de beschuldigingen precies inhouden. “I’ve been indicted by that same body now for, I think, two counts: One of bribery, which I’m not a lawyer so I don’t really understand the details here”, aldus Perry tijdens een bijeenkomst in New Hampshire. Lees meer hier.

Steun van Congres voor acties tegen ISIS

De Republikeinse fractievoorzitter in de Senaat, senator Mitch McConnell, wist dat dat het raar zou klinken toen hij zei tegenover een publiek van conservatieve kiezer in Kentucky dat hij president Obama op één punt wel steunt. “I think the President now, at this point – this will shock you when I say it – at this point, is doing the right thing”, aldus McConnell. De Republikein doelt op het feit dat de Republikeinen in het Congres Obama zouden steunen als hij vraagt om militaire acties uit te voeren tegen terreurorganisatie ISIS. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Mitch McConnell, Nieuws/Amerika/VS, Rick Perry en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.