Congres keurt levering wapens aan Syrische oppositie goed

President Obama bedankte afgelopen week beide partijen in het Congres voor het goed keuren van steun en middelen om een militaire actie te ondernemen tegen ISIS. “I want to thank leaders in Congress for the speed and seriousness with which they approached this issue”, aldus Obama. De Senaat stemde met 78 stemmen voor en 22 stemmen tegen de resolutie die geld beschikbaar stelt om de Syrische rebellen te bewapenen voor hun strijd tegen ISIS. De beslissing van het Congres is het bewijs dat “when you harm our citizens, when you threaten the United States – it doesn’t divide us. It unites us”, aldus Obama.
Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Syrië en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.