Dear Hillary (2)

Dear Hillary,

Het is al even geleden dit ik je schreef. Het jaar is bijna voorbij en daarom leek het mij wel een goed moment om een nieuwe brief aan je te schrijven.

Je hebt ongetwijfeld vernomen dat Jeb Bush min of meer zijn kandidatuur als Republikeinse presidentiële kandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2016 bekend heeft gemaakt. Hij is een gematigde Republikein en zou wel eens een goede kans kunnen maken om de nominatie te winnen. Er van uitgaande dat jij de Democratische nominatie wint krijgen we een herhaling van de presidentsverkiezingen 1992.

De grassroots organisatie Ready for Hillary blijft ook maar groeien en legt nu al een belangrijk fundament voor jouw campagne. De Republikeinen zullen je afschilderen als een kandidaat die het beleid van Barack Obama zal voortzetten. Maar jij weet wel beter. Ik zou als ik jou was de Republikeinen afschilderen als de partij die de status quo wil handhaven en geen vooruitgang wil. Maar je hebt ongetwijfeld genoeg adviseurs die je goed kunnen adviseren welke strategie je het beste kunt voeren om te winnen en zo de eerste vrouwelijke president van Amerika te worden. Ik wacht met spanning op de bekendmaking van je kandidatuur.

Tot slot wens ik jou, Bill, Chelsea en de rest van je familie Happy Holidays and a wonderful 2015!

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Hillary Clinton, Jeb Bush, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.