Happy Holidays!

Beste bezoeker,

Het jaar 2014 was voor Focus on America (weer) een jaar om trots op te zijn. De mijlpaal van 3.000 berichten werd bereikt, er kwamen nieuwe volgers bij en een totaal van meer dan 50.000 bezoekers bezochten dit blog.

Ook qua nieuws was er genoeg om over te schrijven. Er werden dit jaar veel video’s geplaatst en veel langere artikelen gepubliceerd. Hoogtepunt van het afgelopen jaar waren de tussentijdse verkiezingen voor het Congres op 4 november 2014 wat er voor zorgde dat er een interview met de auteur van dit blog verscheen in het Nederlands Dagblad. (Dit artikel is opvraagbaar door een email te sturen naar focusonamerica@hotmail.com)

Focus on America hoopt dat u, net als de auteur, genoten heeft van alle artikelen, video’s, cartoons en foto’s en hoopt u volgend jaar weer als bezoeker te mogen verwelkomen. Het belooft een interessant jaar te worden, zeker nu president Obama met een geheel Republikeins Congres te maken krijgt.

Focus on America wenst u fijne feestdagen en een goed en voorspoedig 2015!

Met vriendelijke groet,

Marco van den Doel

(auteur en redacteur Focus on America)

HAPPY HOLIDAYS!

 

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Kerst, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.