Trump heeft nominatie binnen

Donald Trump heeft de Republikeinse nominatie op zak. Volgens verschillende nieuwsbronnen heeft Trump de benodigde 1237 gedelegeerden. Volgens de Delegate Tracker van POLITICO heeft Trump na zijn winst bij de voorverkiezingen in de staat Washington nu 1238 gedelegeerden. Hij heeft dus nu de nominatie binnen.

Nu Trump de nominatie binnen heeft scharen ook steeds meer Republikeinse politici zich CcEGgPsUsAAzZloachter Trump. Afgevaardigden, senatoren, gouverneurs, die in het verleden hard uit haalde naar Trump, zien nu in dat het beter is dat de Republikeinse partij de rijen sluit en dat de grote verdeeldheid die er heerst over de koers die partij moet gaan varen even op een zijsprong wordt gezet. Ook al is Trump voor veel Republikeinen niet de gedroomde kandidaat, men wil op 8 november Clinton verslaan. Dat is nu de belangrijkste doel en dat met Trump moet gebeuren, waar over overigens veel Republikeinen aan twijfelen, dan moet dat maar.

Trump vaart ondertussen zijn eigen koers en heeft de aanval geopend op zowel Hillary als Bill Clinton. Samenzweringstheorieën die in de jaren ’90 de ronde deden en meer oude koeien uit de tijd dat Bill Clinton president was worden door Trump uit sloot gehaald en andere zaken wordt nieuw leven in geblazen. De smerige campagne is in alle hevigheid losgebarsten. En dit is pas het begin. Het wordt nog veel smeriger.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS, President Trump/Donald Trump, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.