Interview verkiezingen 2016

Ik word regelmatig gevraagd om mijn mening en kijk op de Amerikaanse verkiezingen en politiek te geven. In een verkiezingsjaar komt dat vaker voor dan in andere jaren. Dit verkiezingsjaar merk ik dat de aandacht groter is dan in andere jaren. Dit komt vooral doordat er een zeer onconventionele kandidaat mee doet die nogal controversiële uitspraken doet die tot veel ophef leiden en waar in de verschillende media veel aandacht wordt besteed. Donald Trump beheerst niet alleen de Amerikaanse media, maar ook in Nederland krijgt zijn campagne en zijn persoon aandacht.

Het is dus geen verrassing dat als ik wordt benaderd om commentaar op de verkiezingsrace te geven de meeste vragen in een interview over Donald Trump gaan. Wat vind ik van zijn campagne? Wat vind ik van zijn uitspraken? En maakt hij kans om de volgende president van Amerika te worden?

In het onderstaande interview leg ik uit hoe de verkiezingen werken en geef ik mijn commentaar op de race tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Ook zijn op straat in het centrum van Utrecht willekeurige mensen gevraagd wie de volgende president van Amerika moet worden. Kiezen zij voor Clinton of Trump?

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS, President Trump/Donald Trump en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.