Lezing Amerikaanse verkiezingen Nieuwe Utrechtse Tribune

Op 5 november, 3 dagen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, hielden historicus en Amerikanist Maarten Zwiers en Amerikakenner en communicatieadviseur Marco va nut-a3-affiche_2den Doel op uitnodiging van de Nieuwe Utrechtse Tribune (NUT) een lezing in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Thema was: “Kiezen uit twee kwaden.” Zwiers en Van den Doel hielden beide een presentatie met het thema als leidraad. De opkomst was hoog en een geïnteresseerde zaal met mensen luisterde aandachtig en ging vervolgens met de twee sprekers in debat.

Dank gaat uit naar de Nieuwe Utrechtse Tribune voor het organiseren en het Louis Hartlooper Complex voor het beschikbaar stellen van Café Das Kabinett.

Hieronder een foto selectie van de leuke en inspirerende middag.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS, President Trump/Donald Trump en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.