Zorg voor veteranen

President Barack Obama tekende afgelopen week een wet die er voor zorgt dat er geen gaten ontstaan in budget van de overheid, dat zorgt voor de gezondheidszorg voor veteranen. Het Veterans Health Care Budget Reform and Transparency Act, zoals de wet heet, roept het Congres op om een jaar van tevoren het budget dat nodig is goed te keuren. “Such advanced funding will give the Department of Veterans Affairs more time for planning how to spend the money”, aldus Obama. De wet verplicht ook het Government Accountability Office te controleren of het proces om het budget vast te stellen voldoende fondsen krijgt om de zorg voor veteranen te kunnen betalen.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.