Commentaar Palin

De voormalige gouverneur van Alaska en voormalige vice-presidentskandidaat, Sarah Palin wordt politiek commentator en presentatrice bij de rechtse conservatieve nieuwszender Fox News, zo meldt de Telegraaf. Het gaat om een meerjarig contract, zo maakte Fox News bekend (zie video’s).

De conservatieve Palin (45) streed met presidentskandidaat John McCain voor een Republikeinse overwinning bij de verkiezingen van eind 2008. Ze was tot midden vorig jaar gouverneur van Alaska. Ze sluit niet uit dat ze in 2012 als presidentskandidaat de strijd wil aangaan met president Obama. Bij Fox News zijn ook andere Republikeinse politici actief, zoals Mike Huckabee, aldus de Telegraaf. Hij was in 2008 een van de mededingers naar de Republikeinse presidentskandidatuur. Ook Huckabee wil wellicht weer een poging doen om de Republikeinse nominatie te winnen in 2012 en zo een gooi te doen naar het presidentschap.

 

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Nieuws/Amerika/VS, Sarah Palin en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.