Yankee

Voormalig honkballer van de Boston Red Sox, Curt Schilling haalde afgelopen week fel uit naar Martha Coakley, nadat de Democratische kandidaat voor de senaatszetel voor Massachusetts, tegenover een radio presentator zei dat Schilling, een Republikein, een Yankees fan is. Dit is een grove beschuldiging in Massachusetts wat een “Red Sox Nation” is. “I’ve been called a LOT of things”, zo schreef Schilling op zijn weblog. “But never, and I mean never, could anyone ever make the mistake of calling me a Yankee fan.” Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Senaat en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.