Obama feliciteert Brown

President Obama belde Scott Brown om hem te feliciteren met zijn overwinning in de speciale verkiezing in Massachusetts. Een adviseur van Brown zei dat Obama en Brown “had a very relaxed conversation”, aldus de adviseur tegenover CNN. “The President congratulated Senator Brown on his victory and a well-run campaign. The President told Senator Brown that he looks forward to working with him on the urgent economic challenges facing Massachusetts families and struggling families across our nation”, aldus het Witte Huis in een verklaring. Obama belde ook met Martha Coakley en moedigde haar aan “to continue her advocacy on behalf of working people” in Massachusetts.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Senaat en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.