Palin for president

De voormalige voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Newt Gingrich, die zelf overweegt om een poging te doen om president te worden in 2012, zei onlangs dat hij verwacht dat Sarah Palin één van de Republikeinse kandidaten zal zijn die de presidentiële nominatie zal proberen te winnen. Gingrich werd door het conservatieve magazine Newsmax gevraagd van welke Republikeinen hij denkt dat ze een poging zullen doen om in het Witte Huis te komen. Gingrich antwoordde: “Well there are going to be lots of Republican running: Gov. Romney clearly, Gov. Palin, Gov. Huckabee, Gov. Mitch Daniels, Gov. Haley Barbour, Gov. Tim Pawlenty. I think John Thune, the senator from South Dakota is going to get in. Ron Paul is probably going to run again. So I think it will be a lively campaign, there will be a lot of good candidates”, aldus Gingrich.

Geen van de politici die Gingrich noemt hebben bekend gemaakt of ze mee doen aan de race om het Witte Huis en Gingrich zelf maakt zijn beslissing volgend jaar bekend. “Calista [his wife] and I, along with our family, will make that decision in February or March”, aldus Gingrich. “For the moment, I’m totally focused on trying to help Republicans win the biggest possible election this fall.” Gevraagd of Sarah Palin een sterke kandidaat zou zijn als presidentskandidaat zei Gingrich: “I think she is already a very strong personality and has the potential to be a very strong candidate.”

Vergeet ook niet het aparte artikel “Palin for president?” op de pagina Presidentsverkiezingen op dit weblog te lezen over de kansen van Palin om de nominatie te winnen en om president Obama te verslaan.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Sarah Palin en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.