Blijf in Alaska

Voormalig First Lady, Barbara Bush is duidelijk geen fan van Sarah Palin. “I sat next to her once. Thought she was beautiful”, aldus Barbara Bush in een interview dat ze samen met haar man, voormalig president George H.W. Bush, aan CNN gaf. “And she’s very happy in Alaska, and I hope she’ll stay there”, aldus Bush.

Voormalig president Bush sprak over de Tea Party beweging en zei dat “some of the ideas make a lot of sense”, maar hij twijfelt of de beweging past in het grote politieke landschap. De ouders van voormalig president George W. Bush, spraken over hun zoon en zijn onlangs verschenen boek: “Decision Points.” “I loved the book”, aldus Barbara Bush. “I thought it was very frank. He’s not trying to write a biography, he’s trying to tell how it is in the White House.” George Bush was het eens en zei: “It was good and from the heart. I think he’s done a good job selling the darn thing, he’s been out there all over the place”, aldus de voormalige president van 1988 tot 1992.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Sarah Palin en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.