Boehner: “Obama heeft het mis”

De voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, John Boehner, reageerde afgelopen week op de persconferentie van president Obama en zei dat Republikeinen in het Huis “will continue to stand with the American people”, terwijl de president de economische realiteit in de VS negeert, aldus Boehner.

“The President’s remarks today ignore legislative and economic reality, and demonstrate remarkable irony. His administration has been burying our kids and grandkids in new debt and offered no plan to rein in spending. Republicans have been leading and offering solutions to put the brakes on this spending binge. The President has been AWOL from that debate”, aldus de voorzitter van het Huis.

“The President is sorely mistaken if he believes a bill to raise the debt ceiling and raise taxes would pass the House. The votes simply aren’t there – and they aren’t going to be there, because the American people know tax hikes destroy jobs. They also know Washington has been on a spending binge for many years, and they will only tolerate a debt limit increase if we stop it”, aldus Boehner. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Democraten/Democratische partij/DNC, Huis van Afgevaardigden, John Boehner, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.