Christenen voor Perry

Het tijdschrift TIME maakte afgelopen week bekend dat begin juni een groep van prominente leiders van de Christian Right, een conservatieve christelijke organisatie die conservatieve Republikeinse kiezers vertegenwoordigd, een conferentie hield om hun ongenoegen te uiten over de huidige Republikeinse presidentiële kandidaten en besloten dat de gouverneur van Texas, Rick Perry, hun voorkeur heeft als presidentiële kandidaat, als hij besluit mee te doen.

Op de bijeenkomst waren onder andere Tony Perkins van de Family Research Council, David Barton, een activist uit Texas en historicus voor de Christian Right en John Hagee, de controversiële dominee uit San Antonio, die John McCain in 2008 steunde, maar McCain distantieerde zich vervolgens van hem

Religieuze conservatieve kiezers hebben vaak een belangrijke rol gespeeld in het kiezen van de Republikeinse presidentiële kandidaat, maar de leiders van de Christian Right zijn tot nu toe opvallend stil in de campagne. In de privésfeer zijn ze enthousiast over Perry en moedigen de gouverneur van Texas aan om mee te doen. De vraag is of Amerika zit te wachten op weer een kandidaat uit Texas.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Perry en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.