Boek: “De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2012” nu verkrijgbaar!

De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2012 ging tussen president Barack Obama en de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney. De verkiezingsstrijd tussen twee totaal verschillende kandidaten, die een totaal verschillende achtergrond hebben en een totaal andere visie hebben voor Amerika.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen gingen voor het grootste deel over de middenklasse, maar ook over de vraag of vier jaar onder het presidentschap van Barack Obama de beloofde change had gebracht?

De artikelen die zijn opgenomen in het boek zijn een afspiegeling van de Amerikaanse Election-2012-logo-300x300(1)presidentsverkiezingen. Het boek probeert een overzicht en een beeld te geven van de verkiezingscampagne om het hoogste ambt in de Amerikaanse politiek. Er zijn artikelen opgenomen over de verkiezingsstrijd, maar ook de invloed van peilingen en de media en hoe kiezers hun keuze bepalen. Ook wordt vooruit geblikt naar de presidentsverkiezingen van 2016.

Het boek “De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2012” is nu verkrijgbaar als PDF voor slechts 1,99 euro (excl. BTW). Wil je dit unieke boek met de artikelen ontvangen? Stuur dan een email naar focusonamerica@hotmail.com met je gegevens en je hebt het boek zo in je mailbox. Kijk voor meer informatie op https://focusonamerica.wordpress.com/boek-2/

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.