Kort Nieuws

Sebelius onder vuur

Ze wilden dat ze ontslagen werd en dat de Affordable Care Act zou worden ontmanteld. Afgelopen week kregen de Republikeinen eindelijk hun kans om de minister van Volksgezondheid, Kathleen Sebelius, te ondervragen over de problemen met de Obamacare website. Sebelius gaf toe dat ze verantwoordelijk is en dat ze net zo gefrustreerd is over de problemen met de website als iedereen, maar zei ook dat de problemen worden opgelost. Sebelius liet zich niet weg zetten als iemand die wel even zou aftreden. Lees meer hier.

Reid: “Cruz maakt Republikeinse partij kapot”

De fractievoorzitter van de Democraten in de Senaat, Harry Reid, hoopt misschien wel dat de senator van Texas, Ted Cruz, de Republikeinse nominatie wint in 2016. “If I didn’t care so much about our country, I would hope he would get the Republican nomination for president, because that would mean the end of the Republican Party”, aldus Reid over Cruz in een interview met MSNBC. Reid zei dat Cruz “stands for everything America doesn’t.” Lees meer hier.

Clinton in plaats van Biden

De topadviseurs van president Obama hebben waarschijnlijk in het geheim met de gedachte gespeeld om vice-president Joe Biden voor de verkiezingen van 2012 te vervangen door Hillary Clinton vice-president te maken, omdat Obama dan meer kans had gehad om te worden herkozen, althans dat suggereert een nieuw boek “Double Down” over de campagne van 2012 gaat. De woordvoerder van het Witte Huis, Jay Carney, zei tegenover CNN dat het nooit serieus is overwogen. “Campaigns test everything”, aldus Carney. “When it comes to this particular issue, do campaigns test everything? Yes.” Maar Carney zei dat men nooit van plan was om Biden te vervangen. Lees meer hier.

Crist opnieuw voor gouverneurschap

De voormalige gouverneur van Florida, Charlie Crist, gaat weer proberen om gouverneur van Florida te worden, maar deze keer als Democraat. Crist was als Republikein van 2007 tot 211 gouverneur van de “Sunshine State.” Crist nam afscheid van de Republikeinse partij toen hij er in 2010 niet in slaagde om een senaatszetel te winnen. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Florida, Harry Reid, Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS, President Biden/Joe Biden, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Ted Cruz en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.