Kort Nieuws

Voordeel Republikeinen

In aanloop naar de tussentijdse verkiezingen voor het Congres hebben de Republikeinen een klein voordeel. Deze kleine voorsprong kan groeien door het lage populariteitscijfer van president Obama en zorgen over de economie. In een peilngvan CNN/ORC International hebben de Republikeinse een voorsprong van 48 procent tegenover 45 procent voor de Democraten van mensen die ondervraagt zijn op welke partij ze in november gaan stemmen. Lees meer hier.

Ander standpunt abortus?

Hillary Clinton wordt in het najaar grootmoeder als haar dochter Chelsea zal bevallen van een kind. Volgens Sarah Palin zal Hillary Clinton nu ze oma wordt anders gaan denken over abortus. “Just knowing that her daughter Chelsea is pregnant, with a baby – It’s a real baby! – It’s not some disposable something, and I know that’s going to be controversial”, aldus Palin in een interview. Lees meer hier.

Clinton: “De Republikeinen bepalen”

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, zei afgelopen week dat ze “absolutely” tevreden is met wat ze weet van de aanslag op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, in 2012 en ze heeft geen twijfel over de intenties van de Republikeinen die een speciale commissie vormen om informatie en de situatie rondom de aanslag uit te zoeken. “I mean of course there are a lot of reasons why, despite all of the hearings, all of the information that’s been provided, some choose not to be satisfied and choose to continue to move forward”, aldus Clinton. Clinton ziet geen reden voor een ‘Benghazi commissie’, maar de Republikeinen maken nu eenmaal de dienst uit in het Huis van Afgevaardigden. Lees ook het artikel “Aanval op Hillary begonnen” Lees meer hier.

Romney: “Verhoog minimumloon”

Voormalig Republikeins presidentskandidaat Mitt Romney is het niet eens met zijn eigen partij over een onderwerp. Romney zei afgelopen week dat hij het voorstel om het minimumloon te verhogen steunt. “I, for instance, as you know, part company with many of the conservatives in my party on the issue of the minimum wage”, aldus Romney. “I think we ought to raise it, because frankly, our party is all about more jobs and better pay, and I think communicating that is important to us”, aldus Romney in een interview met MSNBC. Lees meer hier.

Terug naar de vorige eeuw

Senator van Florida, Marco Rubio, uitte afgelopen week felle kritiek op Hillary Clinton. Rubio was op bezoek in New Hampshire, de staat die eerste voorverkiezing houdt. Rubio noemde Clinton of de Democraten niet bij naam maar zei: “They’re threatening to nominate someone now who wants to take us to the past, to an era that is gone and is never coming back. The 20th century is gone. We live in the 21st century, a time of extraordinary challenges but also extraordinary opportunities. And that’s where our party must step in.” Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Abortus, Hillary Clinton, Marco Rubio, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Peilingen, Sarah Palin en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.