Kort Nieuws

Holder vertrekt

Minister van Justitie, Eric Holder, vertrekt na 6 jaar minister te zijn gewest. President Obama prees Holder voor zijn werk en zei dat hij een “superb job” heeft gedaan. Holder zal pas vertrekken als er een opvolger bekend is. Obama zei dat Holder, niet alleen in de regering Obama, maar al jaren werkte “to make sure that those words, ‘life, liberty and the pursuit of happiness’ are made real for all of us. Soon, Eric, Sharon and their kids will be a bit freer to pursue a little more happiness of their own, and thanks to Eric’s efforts, so will more Americans”, aldus de president. Lees meer hier.

Een meisje

Bill en Hillary Clinton zijn opa en oma geworden. Hun dochter, Chelsea Clinton, beviel afgelopen week van een dochter die ze Charlotte noemde. Chelsea maakte de geboorte bekend via Twitter. “Marc and I are full of love, awe and gratitude as we celebrate the birth of our daughter, Charlotte Clinton Mezvinsky”, poste Clinton. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.