Fijne feestdagen!

Beste bezoeker,

Het jaar 2015 was wederom een mooi jaar voor Focus on America. Er werden bijna 3500 berichten geplaatst. Dit blog had gemiddeld 30,57 bezichtigingen per maand en 14,59 bezoekers per maand. Daarnaast groeide het aantal abonnees tot 535.

Ook qua nieuws was er genoeg om over te schrijven. Er werden dit jaar veel video’s geplaatst en veel langere artikelen gepubliceerd. Hoogtepunt van het afgelopen jaar was het interview in het programma Uitgelicht! bij televisiezender Family 7.

Focus on America hoopt dat u, net als de auteur, genoten heeft van alle artikelen, video’s, cartoons en foto’s en hoopt u volgend jaar weer als bezoeker te mogen verwelkomen. Het belooft een zeer interessant jaar te worden met de presidentsverkiezingen op 8 november 2016.

Er is nog een video opgenomen die 360 graden virtuele tour door het Witte Huis geeft.

Step into 2015 Holidays at the White House with the first ever 360 virtual tour and see the holiday season decorations.

Focus on America wenst u fijne feestdagen en een goed en voorspoedig 2016!

Met vriendelijke groet,

Marco van den Doel

(auteur en redacteur Focus on America)

HAPPY HOLIDAYS!

 

 

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Kerst, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.