Koningin krijgt iPod

Wat geef je de koningin van het Verenigd Koninkrijk als je bij haar op bezoek gaat? President Obama en First lady Michelle Obama bedachten een origineel cadeau. De Obama’s gaven Queen Elizabeth II een iPod video. Dit originele cadeau geeft aan dat er duidelijk een andere koers en nieuwe periode is aangebroken. Een cadeau zegt misschien niet zo veel, maar in plaats met standaard zilverwerk of andere typische Amerikaanse prularia te komen bedachten de Obama’s iets wat van deze tijd is. Het geeft wellicht aan dat er een verfrissende wind door het Witte Huis en het muffige en vastgeroeste Washington gaat waaien. President Obama is in Londen voor de G-20 top. Op de iPod video voor de koningin stonden beelden van haar bezoek aan de Verenigde Staten in 2007. Naast het video materiaal stond er ook muziek op de iPod. De koningin had al een iPod mini. Naast de iPod gaven Barack en Michelle Obama de koningin een zeldzaam musical boek van Richard Rodgers. De koningin en haar man prins Phillip gaven de Obama’s een gesigneerde foto van haar en haar man in een zilveren lijst. Het is een standaard cadeau dat de koningin geeft aan buitenlandse gasten. Tja, een iPod video of een foto in een zilver lijstje…

 

Hieronder een greep uit de songs die op de iPod staan (compleet met het aantal minuten van het liedje)

          Oklahoma! / Alfred Drake 2:32

          If I Loved You / Jan Clayton From Carousel 4:23

          You’ll Never Walk Alone / Jan Clayton From Carousel 2:42

          There’s No Business Like Show Business / Ethel Merman From Annie Get Your Gun 3:11

          Diamonds Are a Girl’s Best Friend / Carol Channing Gentlemen Prefer Blondes 2:59

          The Party’s Over (Bells Are Ringing) / Judy Holliday 3:15

          The Sound of Music / Mary Martin 2:47

          People / Barbra Streisand From Funny Girl 3:28

          Aquarius / Ronald Dyson Hair 2:55

          Don’t Cry for Me Argentina / Patti LuPone From Evita 4:38

          I Dreamed a Dream / Aretha Franklin Les Misérables 4:23

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Michelle Obama/First Lady, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.