4 jaar met Clinton?

Moet president Obama vice-president Joe Biden bij de verkiezingen van 2012 vervangen door Hillary Clinton? Volgens de voormalige gouverneur van Virginia, Douglas Wilder, zou dat goed zijn. Clinton zou dan Obama’s running mate in 2012 zijn. “Clinton has been nothing but a team player who has earned good marks since being asked to serve as secretary of state. She has skillfully navigated the globe and been tough and commanding when the moment called for it”, aldus Wilder in een opinieartikel gepubliceerd door Politico.

“Clinton is better suited as the political and government partner that Obama needs”, aldus Wilder. “I suggest this as one who vigorously supported Obama over Clinton in 2008. In fact, I campaigned across the country and engaged in spirited debates with former colleagues. I don’t regret any of that. Yet, now I think Clinton brings bounty to the political table that few can match.” En van de redenen van Wilder om Biden te vervangen is dat de vice-president volgens Wilder een gevaar vormt. Clinton kan Obama ook helpen met de “key Democratic voting blocs.” Maar het argument van Wilder werd weggewuifd door de perswoordvoerder van het Witte Huis, Robert Gibbs. In een verklaring tegenover Gannett Newspapers noemde Gibbs Biden “an integral part of this administration.” “He is and will continue to be a trusted partner for President Obama”, aldus Gibbs.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS, President Biden/Joe Biden en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.