Incompleet

“It’s still too early to judge this administration”, aldus president Barack Obama. Maar in een interview in het programma “Sunday Morning” van CBS zei Obama afgelopen week dat hij zichzelf het cijfer “incomplete” geeft na anderhalf jaar presidentschap.

Obama noemde enkele zaken die hij heeft bereikt, maar dat uiteindelijk het herstel van de economie en dat mensen dit ook zo zien, het succes van zijn presidentschap zal bepalen. “We still have a long way to go”, aldus de president. Gevraagd of zijn regering de credits krijgt die het verdient, lachte Obama en zei: “Yes” en gaf een verklaring. “Coming out of the worst recession since the Great Depression, Americans still want to see a full recovery before they’ll believe the worst is over”, aldus Obama. “People have every right to be scared, to be angry, to be frustrated. I don’t expect the American people to be satisfied when we’re only half of the way back.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.