Gingrich gokt op benzineprijzen

Newt Gingrich, die nog steeds wacht op de winst in een tweede staat na zijn winst in South Carolina, zei in het programma “State of the Union” van CNN dat hij niet van plan is om uit de race om de Republikeinse nominatie te stappen, ondanks dat adviseurs van de andere kandidaten hem oproepen te stoppen. In januari riep Gingrich Rick Santorum op om uit de race te stappen. De kans dat Gingrich zijn tweede staat wint is aanwezig, In Georgia, de thuisstaat van Gingrich, ligt de voormalige voorzitter van het Huis ruim voor.

Gingrich sprak ook over de hoge benzineprijzen. “People take stock”, aldus Gingrich. “The price of gasoline is becoming a genuine crisis for many American families. If it continues to go higher it will crater the economy by August. People will have no discretionary income. As a result the president will go into the fall with very expensive gasoline, a weakening economy, a disastrously bad policy in the Middle East. I think that’s a pretty big burden.”

Gingrich gaf eerder aan dat hij de prijs van benzine terug brengt tot 2,50 dollar en gebruikt dit punt in campagnespotjes en op campagneposters. Het lijkt er op dat Gingrich het de komende dagen veel over de benzine en olie gaat hebben. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Energie, Newt Gingrich, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Santorum en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.