Uitgelicht

• Het herverkiezingsteam van president Obama maakte afgelopen week bekend dat het 53 miljoen dollar heeft opgehaald in de maand maart. Dat is 8 miljoen dollar meer dan in februari. Lees meer hier.
• Een onafhankelijk Super PAC dat president Obama steunt zal binnenkort komen met een TV-spotje en een video op internet wat de aanval zal openen op de “anti-middle class” belastingbeleid van de Republikeinse presidentiële kandidaat Mitt Romney. Lees meer hier.
• De Senaat stemde afgelopen week tegen het aannemen van de zogenoemde Buffet Rule. De Democraten stemde allemaal voor, maar kwamen 9 stemmen van de benodigde 60 stemmen tekort om het voorstel aan te nemen. Lees meer hier.
• Een peiling van CNN/ORC International laat zien dat meer dan tweederde van de Amerikanen vindt dat het huidige belastingstelsel gunstig is voor rijke Amerikanen en oneerlijk is voor de gemiddelde Amerikaanse werknemer. Lees meer hier.
• De voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, John Boehner, heeft zijn steun uitgesproken voor Mitt Romney als de Republikeinse presidentskandidaat. “I will be proud to support Mitt Romney and do everything I can to help him win”, aldus Boehner. Lees meer hier.
• Herman Cain, ooit Republikeinse presidentiële kandidaat, die nadat hij stopte zijn steun voor Newt Gingrich uitsprak, steunt nu Mitt Romney, omdat Gingrich volgens Cain geen kans meer heeft. “To Newt Gingrich I would say, ‘Speaker Gingrich, with all due respect, let’s get on with this, OK?'”, aldus Cain. Lees meer hier.

• Acteur Alec Baldwin is geïnteresseerd in het burgermeesterschap van New York. Lees meer hier.
• De fractievoorzitter van de Republikeinen in de Senaat, Mitch McConnell, steunt Mitt Romney. “I support Governor Romney for president of the United States and he is going to be the nominee”, aldus McConnell. Lees meer hier.
• Mitt Romney is er van overtuigd dat er een “vast left wing conspiracy” van de media tegen hem is. Lees meer hier.

• De herverkiezingscampagne van president Obama begint met het uitzenden van Spaanstalige campagnespotjes in swing states waar veel latino’s wonen, zoals Florida, Colorado en Nevada. Lees meer hier.
• Nadat John Boehner en Mitch McConnell hun steun al uitspraken voor Mitt Romney maakte de Republikeinse gouverneur van Indiana, Mitch Daniels, bekend dat hij ook Romney steunt. “He’s already won our nomination, he earned it”, aldus Daniels. Lees meer hier.
• Ron Paul gaat door met zijn campagne en heeft een nieuw campagnespotje gelanceerd in Rhode Island waar op 24 april een voorverkiezing is. Bekijk het spotje en lees meer hier.

• Hillary Clinton heeft nogmaals herhaald dat ze niet de running mate van president Obama zal zijn. “That is not going to happen”, aldus Clinton in een interview met CNN. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Campagne inkomsten, Herman Cain, Hillary Clinton, Huis van Afgevaardigden, John Boehner, Mitch Daniels, Mitch McConnell, Mitt Romney, Newt Gingrich, Nieuws/Amerika/VS, Peilingen, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rhode Island, Ron Paul, Senaat en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.