Ron Paul stopt

De afgevaardigde van Texas en de laatste kandidaat die nog in de race was om de Republikeinse nominatie, maar kansloos was om deze te winnen, Ron Paul, stopt met zijn campagne. Nadat Rick Santorum en Newt Gingrich al met hun campagne waren gestopt was Paul de enige kandidaat die nog in de race was.

Ron Paul stopt met zijn campagne, maar zal wel op de verschillende conventies in de staten, waar uiteindelijk de gedelegeerden worden toegewezen aan een kandidaat, zoveel mogelijk gedelegeerden proberen te krijgen. En dat lijkt een goede strategie, zo kreeg Paul onlangs meer gedelegeerden in Nevada en Maine dan Romney, die de staten won. “Moving forward, however, we will no longer spend resources campaigning in primaries in states that have not yet voted”, aldus Paul.

Maar Paul, die voor de derde keer mee doet om de nominatie te winnen, zegt dat hij zoveel mogelijk gedelegeerden wil verzamelen tot aan de Republikeinse conventie in augustus in Tampa, Florida. “Our campaign will continue to work in the state convention process. We will continue to take leadership positions, win delegates, and carry a strong message to the Republican National Convention that Liberty is the way of the future”, aldus de afgevaardigde van Texas in een verklaring.

Paul gaf afgelopen week nog aan dat hij door ging met zijn campagne. In een interview met CNN dat hij in de race blijft om een impact te kunnen blijven houden op de agenda van de Republikeinse partij en om zijn verschillen met Romney nu opzij te zetten zou “pretty hard” zijn. “It certainly isn’t for the reason of disrupting the convention”, aldus Paul.

Volgens CNN heeft Mitt Romney 945 gedelegeerden, Rick Santorum heeft er 286, Newt Gingrich heeft 145 gedelegeerden en Ron Paul, die nog geen enkele staat won, heeft 99 gedelegeerden.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Mitt Romney, Newt Gingrich, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Santorum, Ron Paul en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.