Kort Nieuws

Goede toespraak

Ann Romney zei afgelopen week dat haar man Mitt Romney zeer zich “confident” voelde na zijn acceptance speech op de Republikeinse conventie. Ann Romney beschreef de avond als “reflective” voor haar gezin. “I mean I knew he had done a great job, and I think Mitt was pretty confident that he, he felt very good about his speech and was very excited to deliver it”, aldus Romney tegenover CNN. Romney die op de conventie officieel de Republikeinse nominatie aanvaarde hield waarschijnlijk de belangrijkste toespraak in zijn politieke carrière. In een Reagan-achtige speech gaf Romney aan waarom de kiezers op hem moeten stemmen en niet op president Obama en zei dat het land er niet beter op was geworden vergeleken met vier jaar geleden. Lees meer hier.

Ryan blijft bij uitspraken

Ondanks de kritiek op zijn toespraak waarin hij zaken noemde die niet waar zijn, bleef Paul Ryan achter zijn uitspraken staan. Zelfs de conservatieve nieuwszender Fox News zei dat Ryan leugens in zijn speech verkondigde. In het programma “The Situation Room” van CNN zei Ryan dat hij zijn uitspraken en niet zal herzien en dat hij blijft bij het feit dat president Obama verantwoordelijk is voor het sluiten van een autofabriek van General Motors in Wisconsin, terwijl de fabriek sloot voordat Obama president was. “It’s still idle”, aldus Ryan. “The point is this is a story of the Obama economy. A man running for president in 2008 making all these grand promises and then none of them occurring.” Gedurende zijn speech op de Republikeinse conventie zei Ryan dat presidentskandidaat Barack Obama tegen de werknemers van de fabriek zei dat hij hoopte dat de overheid de fabriek open kon houden. Ryan quote Obama door te zeggen: “If our government is there to support you…this plant will be here for another hundred years.” En Ryan voegde toe: “That plant didn’t last another year. It is locked up and empty to this day.” Maar Obama was daar niet verantwoordelijk voor. Lees meer hier.

De weg naar Charlotte

President Obama is begonnen met zijn tournee “Road to Charlotte” die hem naar de Democratische conventie in Charlotte, North Carolina zal brengen. Obama begon in Iowa. “There’s a reason for me to begin the journey here in Iowa, where it first began more than four years ago”, aldus Obama en herinnerde daarmee de inwoners van Iowa eraan dat hij daar de caucus in 2008 won die hem uiteindelijk leidde naar het Witte Huis.“And it will be you, Iowa, who choose the path we take from here.” Obama sprak ook nog over de oorlog in Afghanistan. Mitt Romney sprak daar in zijn acceptance speech niet over. “This November you get to decide the future of this war in Afghanistan”, aldus de president. “Governor Romney had nothing to say about Afghanistan last week, let alone offer a plan for the 33,000 troops who will have come home from the war by the end of this month”, aldus Obama. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Afghanistan, Ann Romney, Iowa, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Paul Ryan en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.