Excuses

Sorry, sorry en nog eens sorry. Als Amerika-kenner biedt ik mijn excuses aan voor de onjuiste voorspelling van de Amerikaanse verkiezingen. Maanden lang heb ik gezegd dat Hillary Clinton zou winnen en mensen die ongerust waren over een eventueel presidentschap van Donald Trump gerust gesteld dat Trump de verkiezingen niet zou winnen. Maar ik zat er naast.

De reden waarom ik steeds voorspelde dat Hillary Clinton de verkiezingen zou winnen was niet gebaseerd op ‘gutfeeling.’ Ik bestudeerde de peilingen van gerenommeerde websites en organisaties die er voor door hebben geleerd en ik maakte analyses en schreef artikelen, zoals “Zinkend schip.”

De peilingen gaven aan dat Hillary Clinton de grootste kans had om de verkiezingen te winnen. De peilingen zaten er naast. De meeste websites, zoals FiveThirtyEight, gaven aan dat Clinton zou winnen.

Andere Amerika-kenners voorspelde ook dat Clinton zou winnen, maar zij zaten er dus ook naast. Het is dus niet geheel mijn fout. Bronnen waar ik mijn analyses en voorspelling op baseerde zaten deden ook een verkeerde voorspelling. Ik wil mij nergens achter verschuilen, maar andere Amerika-watchers en deskundigen zaten er dus ook helemaal naast. Maar iedereen die de politiek een beetje volgt weet dat dingen snel kunnen veranderen.

Betekent dat ik geen Amerika-kenner meer ben en dat ik en andere Amerika-deskundige gaan stoppen? Nee, dat zeker niet. Het wordt een zeer interessante tijd met Donald Trump als president en ik zal dus doorgaan met bloggen.

Maar nogmaals sorry. Niemand, ook niet mensen die er verstand van hebben, zoals hierboven aan gegeven, had deze uitslag verwacht.

Ik hoop dat de lezers en bezoekers mijn blog blijven bezoeken


Click the map to create your own at 270toWin.com

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.